Aktuality

Změna ceníku služeb od 1.1.2016

Dnem 1.1.2016 dochází k dílčím změnám v ceníku služeb a prací

S přáním všeho dobrého do nového roku musíme zaslat i informaci trochu méně příznivou. Od 1. ledna 2016 poněkud upravujeme sazby v našem ceníku prací a služeb. Na vlastní obhajobu musíme uvést, že je to první změna od ledna roku 2012, přestože i v něm byly drobné změny v souvislosti s inflací vyhrazeny. Je pravda, že meziroční míra inflace byla v tomto období mírná, ale za ty čtyři roky se přece jen něco nastřádalo. Ostatně i změna v roce 2012 přišla po dlouhých čtyřech letech.

Kromě inflace jsme byli nuceni vzít v úvahu i poněkud nižší kurz koruny vůči euru udržovaný ČNB (technické prostředky, které k Vaší podpoře používáme - třeba TeamViewer pro vzdálenou správu - jsou vesměs zahraniční), ceny energií, ceny služeb a náhradních dílů autoservisů (promítly se do cestovních výloh), úpravy v požadavcích na sociální a zdravotní pojištění a další vlivy.

Přesvědčíte se, že uskutečněné změny  jsou velice mírné a selektivně použité pro některé služby. U jiných se ceny nezměnily. Drobně se změnila i cena za km cestovného. Zcela jsme odbourali možnost hotovostní platby, neboť se nechceme zabývat problematikou EET. Ve skutečnosti jsme žádnou platbu v hotovosti neúčtovali za řadu posledních let.

Věříme, že naše argumenty akceptujete a budeme i nadále kooperovat s oboustrannou důvěrou a vstřícností, kterou si, jak doufáme, můžeme jen vzájemně pochvalovat. Děkujeme za Vaše pochopení.

Aktuální ceník kompletně najdete ZDE

Uvádíme rovněž aktualizovaný ceník ve formátu PDF k vytištění v příloze k článku.

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
cenik-2016.pdf 403.5 Kb