Aktuality

Annonce pro podzim 2008

Několik nabídek a informací z naší firmy pro podzim 2008. Školení účetnictví a mezd, aktualizace klasických programů i programy nové a nabídka výpočetní techniky.

1. Školení. Jako každoročně touto dobou připravujeme ve spolupráci s paní Haušildovou školení-semináře k vybraným tématům účetnictví a mezd, i prvním informacím ke změnám, které nás čekají od nového roku 2009. Již v tuto chvíli máme vybrané termíny na 30.10.(Účetnictví) a 11.11. (Inventury a Mzdy), takže si je můžete rezervovat. Podrobnější obsah školení s přihláškou zašleme později, proto se zatím nepřihlašujte. Další seminář se připravuje na leden 2009 ke všem důležitým změnám pro rok 2009.
 
2. Informační systém KEOX, ze kterého již hodně z vás používá Spisovou službu, byl již před časem doplněn o kompletní Evidenční část (Registry obyvatel, domů, bytů, pozemků), modul Volby a během září bude k dispozici i modul Matrika, Vidimace a legalizace, Evidence psů a do konce roku i Hřbitovy, takže je možné nahradit původní dosovou evidenci KEO. Ke konci roku bude zřejmě k dispozici i kompletní Účetnictví.
V této souvislosti jsme pro vás ve spolupráci s firmou ALIS, s.r.o. Česká Lípa připravili bezplatnou prezentaci k výše uvedeným modulům Evidenční části, Voleb a Matriky, v případě zájmu i Spisové služby, pokud se účastní zájemce, kdo ještě tuto část nepoužívá.
A to na úterý 16.9.2008. Protože bychom tuto prezentaci  chtěli co nejvíce přiblížit sídlům Vašich obcí, abyste nemuseli příliš daleko cestovat, předpokládáme, že ji během dne předvedeme postupně na více (2 až 3) místech. Nejvhodnější by byl některý z Vašich úřadů v okolí Teplic a Mostu. Proto nám co nejrychleji sdělte, jestli o tuto prezentaci budete mít zájem a kolik případně lidí z Vašeho úřadu by se přišlo podívat, abychom včas zajistili potřebné kapacity. Uvítáme případně nabídku prostor Vašich zasedacích místností. Konkrétní místo a čas konání všem zájemcům sdělíme do 12.9. touto cestou.
 
3. Informační systém KEO dospěl přes prázdniny do verze 7.60 a s touto verzí vás musíme do konce roku navštívit k provedení datové reinstalace, tak aby byl systém připraven na přijímání dalších aktualizací nutných pro přechod na nový rok. Postupně již některé obce a PO objíždíme. V této souvislosti nás můžete kontaktovat, abychom si mohli svůj čas pro tuto práci naplánovat.
 
4. Bytový informační systém SBN je ve verzi 7.31 a k dispozici je ke stažení aktualizace pro výpočet nájemného na rok 2009. V případě zájmu můžete kontaktovat přímo pana Mosze, mobil: 603481345.
 
5. CzechPoint a výpočetní technika. A v neposlední řadě nabízíme dodávku výpočetní techniky a SW (mimo jiné i napojení na Spisovou službu KEOX ) pro službu CzechPoint, ke které se řada obcí přihlásila.
 
Snad jsem na nic a na nikoho nezapomněl a tak Vám všem přeji krásné ještě stále letní dny a budeme se,  já i kolega pan Mosz, těšit na setkání s Vámi.
 
Za firmu SH servis AV 
ing.Rybola
..............................................................................................................
Ing.Vlastimil Rybola - SH servis AV
Žižkova 98, 417 42 Krupka 1
IČO: 19036485
tel.: 411 130 409
mobil: 603 226 609
E-mail: shav@volny.cz
https://www.shav.cz